Táboraink

Tisztelt Szülők!

Iskolánkban a következő tábor(ok)ra készülünk, ahova várjuk gyermekeik jelentkezését!

A tavalyi évhez hasonlóan az Erzsébet táborok keretében valósulhatnak meg a napközis jellegű táboraink június 19-től június 30-ig 2 turnusban az iskolánk épületében. A jelentkezés feltétele 500Ft/fő/turnus részvételi biztosíték befizetése, a Szülői nyilatkozat és a Jelentkezési segédűrlap leadása. Az Erzsébet tábor megszervezéséhez hetente minimum 20 fő jelentkezése szükséges. A jelentkezőket 1-8. évfolyamról várjuk!


Jelentkezés esetén a gyermek csak orvosi igazolás bemutatásával hiányozhat a táborból.

Jelentkezési határidő április 14.

Szülői nyilatkozat a Napközis táborhoz: Szülői nyilatkozat_Napközi.pdf
Jelentkezési segédűrlap a Napközis táborhoz: Jelentkezesi_segedurlap_Napkozi.pdf

erdeivandor_logok_500px_1
Vándortábor, június 26. - július 2.: Idén harmadszor kerül megszervezésre ez a tábor az országos Erdei Vándortábor Program keretében. A tábor költsége 43.000Ft, melyet legkésőbb május 26-ig kell befizetni az iskolában. A befizetés történhet részletekben is.
A Pilisben gyalogolunk és ismerkedünk a helyi érdekességekkel, nevezetességekkel és magával az erdővel, élővilágával. A napi útvonalak hossza maximum 16km. A csomagjainkat idén nem kell magunkkal vinnük két táborhely között, mert ezt a szervezők megteszik helyettünk, bár a második és harmadik táborhely között dönthetünk úgy, hogy ezt mégsem bízzuk rájuk. Reméljük, hogy az egy hét alatt újra igazi túrázó közösségé válunk és mindenki büszkén (bár lehet, hogy fáradtan) tekinthet vissza a leküzdött akadályokra!
Jelentkezzetek bátran és túrázzunk együtt a Pilisben! Kísérő tanárok: Csákány Melinda, Fülöp Mária, Magasi Péter

Ha valaki kedvet érez a túrázáshoz, még jelentkezhet! ;-)